Wednesday, April 25, 2012

Orlando, Universal Studios ja ostukeskused

Orlando on iseenesest üsna lihtne ja ilus linnake, kuid mitte eriline turismimagnet. Rahvahordid sõeluvad aga Orlando vahet hoopis peamiselt seetõttu, et kunagi otsustas Disney sinna luua oma stuudiod ning teemapargid, mille üsna loogilise jätkuna on kogu äärelinn täitunud erinevate resortide ja lõbustusasutustega. Lisaks kõigele muule toredale, mis Orlandosse püsti on pandud, on sinna kerkinud ka suurematsorti kaubanduskeskused või õigemini kaubandustänavad, mis on täis erinevate kaubamärkide outletpoode. Niisiis ongi Orlando üks puhkajate paradiis, kus võib probleemideta paar nädalat muust maailmast eraldatuna lihtsalt vedeleda, lõbutseda ja šopata.

Meie eesmärk oli külastada Orlandos asuvat Universal Studios'e Adventure Island'it. Tegemist on Universali filmidel põhinevate atraktsioonidega ning niiviisi sai meil läbi käidud Harry Potteri loss, maailma päästmine Ämblikmehega, Hulki ameerika mäed ja mida kõike veel. Lausa uskumatu, mida 3D ja osavate meistrimeeste poolt ehitatud atraktsioonid pakkuda võivad. Lastele väga ei soovitaks - võib päris hirmsaks minna :) Ameerika mäed, mida uskusin, et ei külasta ei iial, sai ikkagist järele proovitud. Kiusatus oli suur ja elamus muidugi veel suurem. Ellu jäime!

                                         Tehtud!

                                         Potteri küla - lumi keset suve

Loomulikult saime kaks õhtut ka oma pagasit täiendada mõnusate kinga ja riidevarudega, sest valik ja hinnatase on ikka väga väga erinev kodus ootavast. Kripeldama jäi isegi üht-teist, aga no kõike head ka kaasa vedada ei jõua. Kahjuks :(

Ja vihmane ning jahe New York ootab meid nüüd juba mõne tunni pärast!

No comments:

Post a Comment